Tvilsomt at PSG-spilleren orker tanken på Old Trafford

Gadd ikke å vedde på tap.
Top Article ad

Thomas Meunier har en god stund vært linket til Manchester United. Spørsmålet er om sårene stikker for dypt til å velge Old Trafford.

PSG-forsvareren var direkte involvert i at Ligue 1 klubben ikke cruiset videre til kvartfinale i Champions League, men måtte se jyplingene fra United frarøve dem det enkle avansementet.

Heldigvis er det mer i livet enn Champions League-trofé. (foto: meunier, twitter)

Les: ESPN: Jürgen Klopp ønsker ikke å forlenge med Liverpool

For høyrebacken ble straffet av VAR for sin bruk av ureglementerte lemmer, noe Marcus Rashford utnyttet og sendte United videre til kvartfinalene.

Meunier har en livlig beskrivelse av tapet.

-Kampen mot United er den største vitsen i fotballens historie. Jeg kunne ha plassert en million euros på at vi ikke skulle tape. Det var en katastrofe, og vi er alle klar over det. Champions League er fortsatt et stort problem for oss. Vi har kommunisert at vi skulle vinne og bli del av de virkelig store klubbene som Real og Barca. Det vil ta lang tid for å oppnå dette, sier Meunier ifølge Le Parisien.

Meunier. (foto: meunier, twitter)

Les: Gerard har sin klare favoritt blant Liverpool-spillerne

Så blir den noen overgang i sommer?

-Det har ikke vært noen utvidet konktakt, men oppringningene har kommet siden januar fra interesserte klubber. Det er et dusin klubber, der alle ligger topp 5 i sine respektive ligaer, avslutter Meunier.

Men om det blir Old Trafford, det er nok heller tvilsomt. Dette såret er nok for dypt.

Les: Independet: United leder løpet mot signering av midtbanespiller