Det er bare å komme. (foto: liverpool)

Det har en stund vært uklart om Liverpools hjemmekamp mot Southampton lørdag 22. september blir å se på norske TV-skjermer, eller om valget faller på Manchester United – Wolverhampton. Nå har TV2 bestemt seg.

– Som de fleste nå kjenner til har vi på grunn av rettighetsbegrensninger kun mulighet til å sende én kamp lørdag klokken 16.00. Den 22. september er vi i den sjeldne situasjonen at både Liverpool og Manchester United er satt opp i runden lørdag klokken 16.00, sier Remi André Taule i TV 2 Sporten til Liverpool.no.

– Vi har derfor blitt nødt til å ta et valg på hvilken kamp vi skal sende denne lørdagen. Det var et svært vanskelig valg vi gjerne skulle ha vært foruten, men med bakgrunn i tabellsituasjonen og det sportslige som har skjedd hittil i sesongen har vi besluttet å vise Liverpool – Southampton direkte på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo. Manchester United – Wolverhampton, og de andre kampene som går i runden, kan følges tett i vårt målshow på TV 2 Sport Premium 2 og på Sumo, legger han til.

Les: Liverpool har akkurat det Manchester United mangler

Les på F7: Nettbaserte kasinoer