TV 2 viser LSK-kvinnenes kvartfinale-oppgjør i Champions League

97
VISES PÅ TV 2 ZEBRA: LSK Kvinner sine kvartfinalekamper mot Barcelona i Women's Champions League. Foto: NTB Scanpix

TV 2 har rettighetene til kvartfinalekampene mellom LSK Kvinner og Barcelona i UEFA Women’s Champions League. Både kampen i Barcelona 20. mars og returoppgjøret 27. mars sendes på TV 2 Zebra og TV 2 Sumo.

TV 2 Sporten jakter hele tiden attraktivt live-innhold, og vi er glade for å ha fått tilslaget på LSKs kvartfinale-oppgjør mot Barcelona. Dette er to svært interessante kamper vi virkelig ser frem til å servere publikum, sier TV 2s sportsredaktør Vegard Jansen Hagen.

Les: Salg ga Brann et overskudd på 34 millioner kroner

Mens Barcelona-laget har kvalifisert seg til Champions League-kvartfinale for femte gang på seks sesonger, er dette første gang LSK Kvinner er kvalifisert.

– LSK og trener Hege Riise er offensive og tydelige på ambisjonene om å ta seg videre til en semifinale i Champions League på bekostning av Barcelona. Disse to kampene blir ikke bare merkedager i klubbhistorien, men også uhyre spennende sportslige begivenheter, sier Jansen Hagen.

Kampstart på Mini Estadi i Barcelona 20. mars er kl. 19.00, mens kampen på Åråsen 27. mars starter kl. 18.30. TV-sendingene starter en halvtime før avspark begge dagene.

– Vi har satt sammen et spennende team med flere av våre fremste fotballprofiler til å dekke kampene fra arena og i vårt sportsstudio, forteller sportsredaktøren.

Programleder for sendingene blir Julie Strømsvåg, mens Harald Bredeli kommenterer kampene sammen med Solveig Gulbrandsen. Eksperter under sendingene blir Petter Myhre og Jesper Mathisen med gjester