(foto: chelsea, twitter)

Chelsea sin forholdsvis nye manager Thomas Tuchel vil utnytte seg av det faktum at Timo Werner har en vesentlig høyere status hjemme i Tyskland enn det han har klart å skape seg i England. – Det er ingen barmhjertighet å spore i det som er managerens plan for sommeren.

Borussia Dortmund var inne i bilde som et alternativ da Timo Werner forlot RB Leipzig i fjor sommer. – Chelsea rullet ut de røde løperne, men den tyske spissen har ikke levert. Eksperter har linket sparkingen av tidligere manager Frank Lampard til Werners flopping.

Les: Arturo Vidal vil spille for samme klubb som Mauricio Isla

Werner han scoret 10 mål på 39 kamper noe som er forholdsvis respektabelt, men starten var ikke bra han gikk to måneder uten mål tidligere på sesongen.

Thomas Tuchel har bedt Chelsea om å sende Timo Werner til Borussia Dortmund i en bytteavtale for Erling Braut Haaland.

Chelsea vil shoppe i sommer, i tillegg til Erling Braut Haaland er det også aktuelt å hente tilbake Romelu Lukaku, den belgiske svært fysiske spissen ble hentet til Chelsea i 2011 før han egentlig kom skikkelig i gang. – Men belgieren er rett og slett et alternativ til hovedmålet – Erling Braut Haaland!

Chelsea og hans andre interesserte friere ble nylig advart om at det kan koste 150 millioner euro og oppover å sikre seg Haaland, en måte Blues kan redusere prisen på, er å sende Werner den andre veien. Werner på den andre siden har ikke har noe ønske om å gjøre et slikt grep. -Han er under kontrakt frem til 2025 og vil heller bli og kjempe for sin plass.

Les på F7: Mercedes-Benz med utrolige 700 km på en lading!

Sport skriver at Thomas Tuchel har bedt eieren Roman Abramovich om å bruke landsmannen som agn i et bud på Haaland.