Også Arsenal har klappet systemet velkommen til verdens tøffeste liga (foto: Arsenal)

Arsenal kjemper for sin sterkt etterlengtede semifinale i Champions League, Thomas Tuchel kjemper for det som er igjen av æren sin som Bayern-trener. For Tuchel var det derfor helt uforståelig at dommeren ga bort seieren han mener Bayern fortjente.

En forrykende kamp på Emirates med fire scoringer og poengdeling. Dette var en skikkelig supertirsdag i Champions League, der den offensive og underholdende fotballen vant, både på Emirates og i Madrid.

LES: Robin van Persie eks målmaskin for Arsenal og Manchester United er nær sin første managerjobb

Tuchel var ikke spesielt opptatt av underholdningsverdien.

– Dommeren hadde ikke mot til å gi et fortjent straffespark i en litt sprø og kavete situasjon, fyrer Tuchel etter kampen ifølge BBC.

Episoden Tuchel krevde straffe på, var der Gabriel tar opp ballen med hånda etter at det ser ut som David Raya setter i gang ballen ved utspill.

-Det var et utspill der keeperen sendte ballen til en midtstopper som berørte ballen med hånden fordi han trodde den ikke var i spill, men det var det. Dommeren innrømmet at den var i spill og at det var en hånd på ballen. Det var veldig frustrerende. Han innrømmet på banen at han så situasjonen og at en kvartfinale ikke var nok til at han kunne gi straffe, sier Tuchel ifølge BBC.

ENGELSKE KLUBBER: Sky Sports: Liverpool har på plass muntlig avtale med Klopp-erstatter

Som ikke skal ha det på seg at Bayern ikke fortjente å vinne kampen i London.

Alt du trenger å vite: Arsenal – Aston Villa