Ikke happy med belgieren på topp. (foto: chelsea, twitter)

Etter at Kepa Arrizabalaga gjorde opprør mot Maurizio Sarri og nektet å bli byttet, startet keeperproblemene hos Chelsea. Spanjolen til 80 millioner euro var plutselig ikke del av løsningen på Stamford Bridge. Edouard Mendy ble hentet fra Rennes i 2020 og tok over posisjonen som førstekeeper. Franskmannen har til tider vært helt outstanding, men på lørdag kom «et gufs fra fortiden».

Chelsea-supporterne husker godt perioden da de holdt pusten når Kepa kom inn i en presset situasjon, etter lørdagens kamp mot West Ham kommer de til å gjøre det samme når Mendy blir satt på prøve.

Keepere er også mennesker (selv om mange har en tendens til å glemme dette), men konsekvensene blir så store når de har én dårlig dag på jobb. Det hjelper heller ikke for Chelsea-supporterne når også Thomas Tuchel mangler svar på hva som skjedde i 3-2 tapet mot West Ham.

All honnør til David Moyes og gjengen, men Mendy var sterkt involvert (med negativt fortegn) i to av West Hams tre scoringer.

-Edou er gjennom en tøff periode. Jeg vet ikke helt hvorfor, men det later til at han har mistet noe av selvtilliten sin, sier Chelsea-manageren ifølge Standard.

Ikke akkurat det du ønsker å høre av manageren din.

Pleier å ha kontroll, som i denne situasjonen mot Leeds. (foto: chelsea, twitter)

-Okay, beslutningen hans var ikke på det høyeste nivået ved det første målet, men vi satte ham også i en meget vanskelig situasjon. Han kunne ha reddet situasjonen, men det gjorde han ikke. Vi er langt fra å skylde på noen, men vi er nødt til å innrømme at vi gjør for mange avgjørende feil for tiden, avslutter Tuchel.

Som med gru måtte se at tapet sendte både Manchester City (35) og Liverpool (34) foran Chelsea (33) i Premier League-løypa.

Les: Sten Grytebust dro på seg supermanndrakten og leverte noen av karrierens beste redninger!