Tuchel advarer Liverpool: Og forklarer hvorfor han lot Neymar og Mbappe hvile

Kylian Mbappe og Neymar sitter og er kule og ser Paris Saint-Germain vinne lett.
Top Article ad

Paris Saint-Germain manager Thomas Tuchel nyter i lange drag utfordringen der er å møte Liverpool i Champions League på tirsdag etter at hans lag slo St Etienne 4-0 uten Neymar og Kylian Mbappe.

Brasil-superstjernen Neymar og VM-vinner Kylian Mbappe satt på tribunen og så det som var en perfekt kamp fra PSG sin side, ihvertfall andre omgang, noe som sikkert ga dem lyst til å teste gressmatta de også. I motsetning til de fleste andre på stadion hadde de ikke tatt på seg drakt og var dermed ikke klare til å spille hvis det skulle trengs.

Les: Paris Saint-Germain overlegne selv med Neymar og Mbappe på benken

Det er alltid godt å vinne kampen, før en viktig kamp. Både Paris Saint-Germain og Liverpool som de møter i Champions League på tirsdag har vunnet alle sine kamper i hjemlig serie. (Liverpool ligger på andreplass i Premier League med full pot bak Chelsea som leder med 1 mål)

Konkurranse: Delta i vår Champions League konkurranse – 30000 kr i premier

Tuchel var imponert over sitt lag som vant den sin femte strake Ligue 1 triumf uten sin stjerneduo han sa til egen web:  «Jeg er veldig fornøyd med denne seieren, vår sjette på rad siden begynnelsen av sesongen». (5 i serien)

«Vi er sikre vi kommer til Anfield og vinner»

Thomas Tuchel: – Hverken Kylian Mbappe eller Neymar trengte hvile, men jeg ønsket å finne mer ut av bredden i laget. Dessuten er det litt psykologi i det. Å se sitt lag vinne kan gi litt ekstra tenning og lyst til å gjøre det minst like bra inn imot neste kamp.

«Det er viktig å flere alternativer når vi spiller. I dag var vi uten Neymar og Kylian, og jeg er glad for å ha brukt spillere som var her i den internasjonale pause.

«Det var en vanskelig første halvdel, og Saint-Etienne spilte veldig bra. Vi mistet for mange enkle baller, og det ga våre motstandere løsninger.

«I andre omgang angrep vi vingene mer og vi fant mer plass til Di Maria og Julian Draxler.

«Det var en god repetisjon, bra for selvtilliten før tirsdagens kamp på Anfield mot Liverpool. Det blir en stor test for oss, men vi er sikre på å vinne. »

Les: Champions League-finalen i FIFA 19 er utrolig

Imens på den andre siden av kanalen; Liverpool manager Jürgen Klopp var godt fornøyd med seieren mot Tottenham i går, men han fikk et problem i og med at deres nr 9 fikk noe i øyet og slettes ikke er sikker mot Cheampions League starten.

Les: Blir Liverpools matchvinner klar mot PSG?