«Tryggheten er viktig»

(c) Bilde: Ull/Kisa: Sverre Hjelle Økland
Top Article ad

Sverre Økland er lei av å flytte fra klubb til klubb og har signert for Ull/Kisa med den forståelsen at han er en del av laget i lang tid fremover. Det er en restart av karrieren som nå skal skje. Siste år har vært ødelagt av skade.  

«Jeg ser veldig fram til å «restarte» karrieren. Hadde et brutalt år etter å være ute hele sesongen med kortsbåndskade, forteller Økland til Eurosport. «Det var viktig etter den sesongen å velge det riktige, og den tryggheten jeg får i Ull/kisa er viktig. Det er perfekt, legger han til»

Før man kan spille må snøen måkes bort.

Les: Bayern München har funnet tilbake til vinnerformen

Økland har de siste årene spilt for Kristiansund BK. Før det spilte han for Aalesund og Løv-Ham. Han forteller at han hadde andre alternativer, men er fornøyd med å ha valgt OBOS-klubben.

– Jeg er 100% frisk og rask, så jeg håper vi kan bygge videre på det de har gjort de siste årene, og ta enda noen steg, sier 25-åringen.

Også Ull/Kisa-trener Trond Fredriksen er fornøyd med å få på plass signeringen.

– Et av suksesskriteriene i Ull/Kisa er å ha en god garderobe og nå får vi inn Sverre som også er sterk på det område. Sverre er en fotballspiller med gode ferdigheter og stort hjerte for laget. Ikke minst har han har erfaring fra Eliteserien og OBOS-ligaen og vet hva som skal til for å vinne fotballkamper.

Det kjennes veldig godt. En klubb som spiller fantastisk fin fotball, og som jeg har fått et veldig bra inntrykk av tidligere. Det har bare blitt bekreftet i de samtalene vi har hatt, så veldig fornøyd med det, sier Økland til Ull/Kisa sine sider

Det tøffe fjoråret har han lagt bak seg.

– Det var et viktig valg for meg nå, etter den sesongen jeg hadde i fjor. Derfor så tror jeg at det er perfekt for meg å komme hit, og jeg kan ikke vente med å komme i gang.