Den genierklærte sportsdirektøren Luis Campos har begynt å sette spor hos PSG. (foto: psg, twitter)

Nye usikre sjefer prøver alltid å være styrke med å komme med nye strenge regler og tiltak, så også tilfelle i Paris Saint-Germain som akkurat har fått ny manager og ny sportsdirektør. – Listen over spillere som det nye «stjerneteamet» vil kvitte seg med inneholder en rekke imponerende navn: Ander Herrera, Layvin Kurzawa, Julian Draxler, Rafinha, Thilo Kehrer, Idrissa Gueye og Mauro Icardi.

Manager Christophe Galtier vil skape sitt eget lag og fremstår som rimelig desperat med å få ut spillere før vi trer inn i september måned. Spillere som jevnt over tjener bedre i Paris enn i andre klubber er ikke så lystne på å dra, selv om det innebærer benkesliting trues nå med å måtte spille i fransk femtedivisjon hvis de ikke bidrar til en overgang.

Les: Manchester United-ledelsen har fått storfint besøk

L’Equipe skriver at «de uønskede» kan havne i et av Paris Saint-Germain sine farmerlag som spiller nede i fransk femtedivisjon. Trusselen er kokt sammen av den nye sportsdirektøren Luis Campos og den nye manageren Christophe Galtier. De trener allerede i «utkanten» av førstelaget, samtidig som andre daglige aktiviteter, som å spise måltider vil være med resten av laget.

Finnes ikke en løsning før 1. september, må de tilbringe sesongen i Paris.