Nicklas Bendtner

Nå som Nicklas Bendtner har tenkt til å selge sin millionvilla og samtidig forsikrer alle om at han har tenkt til å fortsette i Rosenborg kan vi ikke se noen annen grunn enn ønsket om å bo i byens mest pulserende bydel Tiller.  

Torsdag formiddag kunne lokalavisen for Trondheim Adressa melde at Nicklas Bendtner har startet en prosess med å selge huset sitt, dette startet umiddelbare rykter om at han nå definitivt var på vei bort. –  Organisasjonsleder Trond Alstad i Rosenborg bekreftet planene, men ville ikke kommentere om det hadde noe å si for spissens fremtid.

Les: Verdens mest hårsåre landslagssjef slutter

Det var den danske lorden selv som måtte ut og berolige Rosenborg fansen. Han lover at salget av huset ikke betyr at han er på vei bort.

«Nei, bestemt ikke. Salget betyr kun at huset er for stort» sier han til Adressa. Vi tenker at det er mange hus og leiligheter i mer «passende» størrelse i Tiller.

Bendtner sier at han og kjæresten Philine Roepsrtoff nå vil se etter å leie noe mindre, for eksempel en leilighet. – Her en personlig melding til Hr Bendtner:  er søkeresultat for Tiller

Dansken sier også at salget er en del av et «større prosjekt». Jeg vil gjerne ha frigitt pengene, for jeg vet ikke hvor jeg skal bo etter karrieren. Jeg vil gjerne frigi midler til å kjøpe noe når jeg en dag bestemmer meg for hvor jeg vil slå meg til ro og stifte familie. Om det blir i Danmark eller London.(Eller Tiller)

Bendtner er tilbake i full trening etter lårskaden han pådro seg i Europa League-kvaliken mot Shkendija i slutten av august, og er ventet å være i troppen til søndagens møte med Lillestrøm.