Tror det blir Feyenoord

Martin Ødegaard slipper trolig hjerter på drakta til høsten

Oppholdet i Heerenveen for Martin Ødegaard har alt sett under ett vært vellykket og han er klar for større oppgaver, dog ikke så store som spill for sin egentlige klubb Real Madrid ville blitt.

Den spanske journalisten Guillem Balague tror Real Madrid vil leie ut Martin Ødegaard også neste sesong. Martin Ødegaard som nå er ute med brudd i foten er til sommeren ferdig med sin nesten to år lange utlånsavtale med bakgårdsklubben Heerenveen, når den endelig er over er det selvsagt mest opp til Real Madrid hva de vil gjøre videre.

Les: Endelig god nok for Norge igjen

«Nå er han ute med skade, men jeg tror han drar tilbake til Real Madrid til sesongoppkjøringen for 2018/2019. Så får vi se hva som skjer i sommer. Jeg ser på det som sannsynlig at Real sender ham ut på lån igjen, sier Guillem Balague til VG

Balague mener det vil være bra for den norske landslagsspilleren å ta et lite steg opp fra Heerenveen. Kanskje kan større klubber i Nederland være på ballen før sesongstart.

– Kanskje kan en klubb som Feyenoord bli aktuell for Ødegaard. «Gio» setter pris på den type spillere, sier fotballeksperten, som viser til tidligere Arsenal- og Barcelona-spiller Giovanni van Bronckhorst. Han er nå manager i Feyenoord.

……………………………..

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp