Den varmer, José. (foto: united, twitter)

Forrige gang det skjedde var under José Mourinho i 2017. Etter en sur exit fra Old Trafford og tre år senere, tror José Mourinho at retningen til Solskjær leder til mål.

Hvor målet selvfølgelig er titler, titler, titler.

Før søndagens kamp mellom Tottenham og Manchester United møtte engelsk presse en Jose Mourinho som ikke viste antydning til å bruke energi på å slenge sure kommentarer i retning Ed Woodward og gjengen. Derimot var det rom for en anerkjennelse av prosjekt Solskjær.

Les: Et av de største United-ikonene drømmer om Erling Haaland

-Det er et lag som forbedrer seg for hvert år. De yngre spillerne er nå eldre, har mer erfaring nå. Spillerne som er kjøpt har kvalitet, begynner Mourinho til Sky Sports.

Les på Engelske klubber: Ancelotti har allerede fått ut dobbelt av det Zidane klarte på 14 kamper

Og hvor er anerkjennelsen av Solskjærs jobb, spør du?

-Mange av mine spillere, viktige spillere for meg i tiden hos United er ikke lenger viktige. De har skiftet klubb. Spillere som jobbet med meg, noen av dem er ikke engang valgt ut, eller så sitter de på benken, så dette er en stor utvikling for laget… Jeg tror de kommer til å vinne, før eller senere gjør de det. Det er denne retningen de går, sier Mourinho.

Han sier det ikke direkte, men når Mourinho kommer så nær på å gi direkte anerkjennelse av jobben til erstatteren sin på Old Trafford, da er dette ganske stort.

(PS: Denne var skrevet før Mourinho bestemte seg for å grisebanke Solskjær 6-1 på Old Trafford…)

Les: Bayern München vil gjerne ha spissen Paris Saint-Germain droppet