Har heldigvis funnet frem smilet igjen. (foto: karius, twitter)

Vi kjenner alle historien til Liverpool-keeperen, så det er ingen vits å rippe opp i hva som bragte Karius til exil i Tyrkia i 2018. Det som er interessant nå er hva som skjer fremover.

For etter to sesonger på utleie til Besiktas ser det ut som Liverpool igjen må diskutere hva de skal gjøre med den tidligere førstekeeperen. Den tyrkiske klubben har ikke mulighet til å møte Liverpools forventninger til rundt 100 millioner kroner for en permanent overgang,

Les: Beckham skjærer opp klubblogoen

Men Karius er ikke glemt i Premier League. Tyskeren var Liverpools førstevalg i en sesong der klubben nådde Champions League-finale, og har klart seg bra i Tyrkia de to siste årene.

Dette skal ha fått David Moyes og West Ham på banen. Vi aner ikke hvordan en tyrkisk avis har fått med seg hva som foregår på balløya, men ifølge Fanatik har London-klubben posisjonert seg for å kjøpe Karius.

Moyes har allerede Lukasz Fabiank som førstevalg og Darren Randolph som backup, men muligheten til å sikre seg en tidligere førstekeeper hos Liverpool, som har fått flust med kamptrening de siste to sesongene som førstekeeper hos Besiktas – for 100 millioner kroner. Den muligheten kommer ikke tilbake.

Les på Popidol: «Shaun of the Dead» ikoniske scene er coronaoppdatert

Når vi plusser på at Karius er vant til å tjene «bare» 340 tusen kroner i uka, da begynner det hele å virke som en god deal for West Ham.

Hvis Karius selv er klar til å stå under verdens største fotballspotlight i Premier League, vel å merke.

Les: Første klubb har begynt med fellestrening