Trives godt på toppen av tabellen

206
(c) Bilde: Aafk: Oddbjørn Lie

Aalesund koser seg på toppen av tabellen og ser ut til å cruse tilbake til Eliteserien igjen. Med tre poeng ned til Sogndal og en kamp mindre spilt. (Møter Jerv 29 august og vil da ta igjen de andre)

Det er en helt annen klubb vi opplever nå, enn den vi så hele sist sesong. Aalesund vil hvis dette fortsetter være Eliteserieklubb neste år. – garantert.

De har gjort en kjempejobb i å snu stemningen i klubben, andre klubber og ledere burde definitivt ta seg en tur for å finne ut hvordan.

Midtstopper Oddbjørn Lie trives også godt vel inne i sin andre periode for klubben, han nærmer seg 130 kamper. Han returnerte til Color Line Stadion i 2014. Oddbjørn ankom AaFK første gang i 2004 sammen med tvillingbror Andreas. Han kan snart skilte med 130 kamper for AaFK i tillegg til opphold i Hødd og HamKam.

«Det er godt å få det på plass og vite planene for neste år. Det har vært en periode med mye kamper, så jeg har ikke tenkt så mye på det, men det er selvfølgelig deilig å få det på plass», sier en fornøyd midtstopper.

Oddbjørn debuterte for Aalesund allerede i sin første sesong, det året han fylte 17 år. Da kom han inn i cupen mot Hovding. To år senere gikk han til Hødd, før han ble hentet til HamKam i 2011. Der fikk han en nøkkelrolle og ledet grønnbuksene som kaptein. I forkant av 2014-sesongen skulle Oddbjørn Lie altså vende hjem til Ålesund etter å ha vært borte siden 2006.

Nå ser han fram til ny hjemmekamp på søndag, når Sandnes Ulf gjester Color Line Stadion.

– Vi hadde tre seirer før vi tok ferie, så nå må vi fortsette den gode stimen med å ta tre-poengere, og det har vi mulighet til på søndag. Jeg forventer på hjemmebane at vi tar styringen og tar tak i kampen, så får vi se på kvaliteten på det vi får til samsvarer med resultatet.