«Trenger ikke seks eller syv, men to skikkelig gode»

(c) Manchester City: Pep Guardiola
Top Article ad

Manager Pep Guardiola har naturlig nok etter sin rekordferd i Premier League ikke tenkt til å gjennomføre noen revolusjon i Manchester City denne sommeren. Han tenker ikke å hente inn en hel haug, men et par meget sterke spillere og han vet godt hvem det er.

Les: Jorginho sin agent plaprer i vei på Radio Kiss Kiss Napoli

Manageren ønsker å blir fort ferdig slik at de alle kan slappe av i sommer og få en USA reise som bare er fylt med glede. Før dommerne blåser igang VM vil han bruke 120 millioner pund på å sikre seg Jorginho og Riyad Mahrez.  – Begge de to er ikke med i VM og Pep ønsker de skal være med til USA:

Midtbanespilleren Jorginho spiller på det Italienske landslaget til tross for at han er født i Brasil, suksessen som Napoli har opplevd denne sesongen og hans rolle i suksessen gjør Jorginho populær.  – Jorginhos agent Joao Santos møter med Napoli neste uke for å diskutere en overgang Etihad. Den italienske klubbens sier deres absolutt laveste pris er 60 millioner pund, mens Manchester City har bydd ca 10 millioner mindre.

Den argentinske landslagsvingen Riyad Mahrez koster enda mer, Leicester har satt en 90 millioner pund prislapp. Også her ønsker Manchester City å betale mindre, ihvertfall å kunne knytte deler av betalingen til prestasjon og videresalg. Riyad Mahrez var for å si det forsiktig ivrig for å bli solgt i vinter, så lyst hadde han at da det ikke skjedde gikk han inn i en depresjon og klarte ikke møte på trening.

Les: Manchester City ga alt i januarvinduet, prøver igjen nå

I og med at hverken Italia eller Algerie klarte å kvalifisere seg til VM er begge spillere tilgjengelige til å delta i International Champions Cup, som starter mot Borussia Dortmund i Chicago den 20. juli. Ingen andre lag har flere spillere som skal delta i VM, hele 17 av spillerne på Manchester City reiser til Russland.

Pep Guardiola sine planer blir støttet av president i Manchester City Khaldoon al Mubarak:

«Vi vet målene som Pep har identifisert, det hva han trenger, og vi vil støtte ham på samme måte som vi har støttet ham siden han kom til oss.

«Det kommer ikke til å handle om tall, det handler om kvalitet for oss i år.

«Vi trenger ikke seks eller syv. Vi trenger en eller to tillegg av kvalitet, høy kvalitet for å støtte laget. »

————————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp