Selv om det er en lang vei å gå er det en god dag for Omar Elabdellaoui som endelig er tilbake og trener med ball etter ulykken med fyrverkeri på nyttårsaften. – Det ble opphold på sykehus og fare for å miste synet for den norske høyrebacken.

Han er en av den tyrkiske storklubben Galatasaray sin tydeligste profiler og en favoritt blant fansen. Etter ulykken kom den en strøm av støtteerklæringer som helt klart har vært en viktig motivasjon for å komme tilbake.

Les: Bekreftet: Pirlo er overbevist – Juventus trykker på utkjøpsklausuls-knappen

På Instagram har Omar Elabdellaoui lagt ut en video av han som trener med ball og han skriver: «Føler meg mye bedre, men det er fortsatt lang vei å gå».

«Jeg ønsket å oppdatere dere. Jeg føler meg mye bedre, og alt går riktig vei. Jeg er så glad for at jeg kan trene og jobbe med ballen igjen»

«Når det er sagt, er det fortsatt en lang vei å gå for meg. Jeg vil gjøre alt i min makt for å komme tilbake sterkere og bedre. Deres bønner og meldinger betyr mer for meg enn jeg noen gang kan forklare»

 

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Et innlegg delt av Omar Elabdellaoui (@omarelabdellaoui)

29-åringen ble rammet av en fyrverkeri-ulykke nyttårsaften og var lenge innlagt på sykehus. Det er fortsatt ikke kjent hvor skadde øynene hans er etter ulykken, men Elabdellaoui ser åpenbart godt nok til å behandle ballen på trening.

For en måned siden ble det kjent at Elabdellaoui ikke kommer til å spille fotballkamper igjen denne sesongen. Behandlingen hans har førsteprioritet.

Les: Barcelona har garantert ikke satt kroken på døra