Travel uke for Keisuke Honda

181
Keisuke Honda

Den japanske stjernen og midtbanespilleren Keisuke Honda ble en av de store etter fotball VM i 2010 i Sør Afrika.  – Han spilte for CSKA Moskva og i 2014 meldte overgang til AC Milan. 

I Sør-Afrika scoret Honda Japans mål i åpningskampen mot Kamerun. Dette førte til Japans første seier i et verdensmesterskap utenfor eget land. Japan vant også i  mot Danmark og de gikk videre fra gruppespillet.

For et år siden signerte han for den Meksikanske klubben Pachuca, men det ble bare en sesong, for i noen dager siden meldte han overgang til australsk fotball.

Etter fotball VM i Russland bestemte han seg for å slutte på landslaget.

Les: Keisuke Honda lar de yngre ta over stafettpinnen

https://twitter.com/iammoallim/status/1028581910279282688

Keisuke Honda skal i tillegg til å spille for sin nye klubb Melbourne Victory være trener for landslaget til Kambodsja. – Hans nye klubb bedyrer at Hondas nye trenerjobb ikke vil føre til at han mister kamper i den australske ligaen. Kontrakten sier nemlig at japaneren kun er disponibel for Kambodsja i FIFA-sanksjonerte landslagspauser.

Dog i løpet av dagen er det flere som sier de ikke har lest reglene godt nok, det er nemlig ikke lov til å ha to ulike arbeidsgivere som begge er medlemmer i FIFA, samtidig.

Snart for vi sikkert vite om det lar seg gjøre.