The fun is here, Jadon.

Lagkameratene lo av Erling Braut Håland i en hel uke, men så klinte han til med et vanvittig målshow og latteren stilnet brått. – Den norske angriperen som bare er 19 år gammel skremmer allerede forsvarsspillere med sin effektive måte å produsere mål.

Mens de ute i Europa har blitt klar over Erling sin ekstreme målteft i løpet av de siste månedene har de som følger med på norsk fotball vært klar over det en stund, helt tilbake i tiden i Molde.

Les: Manchester United nær en historisk mulighet

I begynnelsen var Hålands mangel på målteft var noe som underholdt angriperens lagkamerater. -Det forteller Hålands tidligere lagkamerat Ruben Gabrielsen til Footballnewsfrance.

De to har en fortid sammen i Molde, da Håland bare var 17 år gammel, og det var her Håland fikk lagkameratene til å le, før noen dager senere tok råtta på både lagkamerater og motstandere.

«Da Håland spilte i Norge med meg, scoret han ikke hele uken før en kamp mot Brann. Vi lo av ham».

«Og da jeg hørte at han skulle starte kampen, tenkte jeg ‘å nei, hvordan kan vi starte med den fyren?’ Etter 50 minutter hadde han scoret fire mål»

For øvrig var det en kamp at Molde vant 4-0 …

«Da han kom til klubben, var han en liten fyr. I all ærlighet var han faktisk ikke så god. Jeg tenkte bare ‘Ok, kanskje han kan spille i Norge’. Men så ble han syk og skadet og vi så ham ikke på lenge. Men da han kom tilbake … Han hadde blitt så stor. Han var et beist!»

Fra da av slo Håland alle ‘i hjel’ på trening, sier Gabrielsen.

«Vi begynte å le igjen, og jeg tenkte ‘hvem er denne fyren?’ Og siden har han vært en komet som bare skyter høyere og høyere på stjernehimmelen».

«Jeg ler fortsatt når jeg ser ham på TV og når han scorer i Champions League. Jeg kan bare le. Selv når han latterliggjør forsvarere, ler jeg, fordi jeg har vært der selv».

Les på Popidol: Mammaen til Neymar er en gammal gris

Gabrielsen spiller om dagens for den franske klubben Toulouse.