Kommer rett fra the Treble og champagne-regn. (foto: celtic, twitter)

Tottenham Hotspur kan selge ni førstelagsspillere ettersom Ange Postecoglou får ganske frie tøyler til å bygge sitt eget lag. Etter uker med forsøk på å sikre seg en manager har London-klubben endelig bekreftet Celtic-manager Postecoglou.

Er det bare meg eller ser den gresk/australske manageren ut som en skikkelig tøffing?

Les: Jack Butland klar for ny klubb etter å ha sett på sine lagkamerater i Manchester United spille fotball i et halvt år

Klubbformann Daniel Levy sa: «Ange bringer en positiv mentalitet og en rask, angripende spillestil. Han har en sterk «track record» med å utvikle spillere og en forståelse for viktigheten av koblingen fra akademiet – alt som er viktig for klubben vår.

«Vi er glade for å ha Ange med oss mens vi forbereder oss på sesongen som kommer.»

I forkant av 23/24-sesongen planlegger Spurs en masseeksodus med minst ni spillere.

The Telegraph melder at spillere som Hugo Lloris, Ivan Perisic, Davinson Sanchez og Ryan Sessegnon har vært på ut listen en stund. Tottenham sies også å være villig til å lytte til tilbud til defensive duoen Ben Davies og Eric Dier.

Spurs også vil prøve å avlaste Giovani Lo Celso, Sergio Reguilon og Harry Winks i løpet av sommerens overgangsvindu.

Mens fremtiden til midtbanespilleren Tanguy Ndombele ennå ikke er bestemt etter at franskmannen spilte 30 Serie A-kamper for Napoli. The Telegraph uttalte at Postecoglou kan gi Ndombele en sjanse til å imponere i pre-season før han tar en beslutning om å selge eller ikke.

Den viktigste diskusjonen vil imidlertid være om Spurs kan klare å beholde Harry Kane. Manchester United og Real Madrid med flere gjør sitt ytterste for å friste Tottenham-kapteinen.

Les: Tottenham er svært interresert i Harry Maguire

Australieren har vunnet 14 trofeer så langt i sin lederkarriere, etter å ha hatt ansvar for Celtic, Yokohama Marinos, det australske landslaget, Brisbane Roar og South Melbourne.