Er Kane klar for å lede gjengen helt til topps? (foto: tottenham, twitter)

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Tottenhams muligheter i årets Premier League-sirkus.

De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne. Alt dette påvirker mulighetene til å hevde seg i verdens tøffeste liga.

Summen av aktiviteten det siste året og på sommerens overgangsmarked legger grunnlaget for å hevde seg i årets Premier League. Oddsen.nu har tatt for seg det meste av statistikk og bevegelser i de ulike klubbene før sesongstart, og vi bringer deg sammendraget.

DETTE ER TOTTENHAM 2018/2019

Manageren

Mauricio Pochettino har gjort mye bra med Tottenham. Laget fikk en fortjent tredjeplass i ligaen sist. Så å ta dette mannskapet til nye høyder ved å vinne noe, er neste utfordring for den meget habile treneren.

Har vært mye å klappe for med argentineren ved roret. (foto: tottenham)

Et høydepunktet for Pochettino blir uansett å være treneren som leder Tottenham inn på nye White Hart Lane med kapasitet på 62 000 tilskuere.

Skal gjøre vondt å komme til Tottenham. (foto: tottenham)

Les: White Hart Lane – Londons nye attraksjon

Tidligere plasseringer i ligaen

Her er Tottenhams utvikling de siste årene. Imponerende prestasjon av Pochettino å etablere seg i toppen med sitt unge mannskap.

  • 2017/2018:  3. plass
  • 2016/2017:  2. plass
  • 2015/2016:  3. plass

Les: Statistikk og analyse av Tottenham på Oddsen.nu

Overganger denne sommeren

Spurs har maktet å beholde sine viktigste spillere. Selv om Real Madrid banket på døren og spurte om Kane kunne tenke seg å spille for verdens beste klub, takket han nei. Dette sier mye om spillernes tro på klubben og Pochettino.

Sier det meste når Kane velger Tottenham fremfor Real?

Ingen nye store navn har kommet inn dørene. Pochettino ba styret være modige i dette transfervinduet, men stadionprosjektet ser ut til å ha hatt førstepri denne sommeren.

Vi er skikkelig spente på hvordan dette påvirker plasseringen denne sesongen. Kanskje viser det seg å være en genistrek med stabilitet og satsing på samme spillere som forrige sesong?

Styrker og svakheter

Forrige sesong var bra resultatmessig, men de slapp inn flere- og scoret færre mål enn i 2016/2017. Wembley får ta en del av skylden for dette. Flytten dit ble merkbar. Det blir interessant å se om de kommer nærmere toppnivået sitt som vi så i 2016/2017.

Les: Statistikk og analyse av Tottenham på Oddsen.nu

Sesongåpningen

Spurs spiller sin første ligakamp for sesongen borte mot Newcastle. Deretter tar Fulham den korte turen til Tottenham før Spurs skal opp til Manchester for å møte United.

Newcastle er alltid vanskelige å slå på St James. Åpningskampen gir en ekstra dimensjon til rammen rundt kampen og kan være med på å gi Tottenham noe å stri med. Dette var åpningskampen for Spurs også forrige sesong.

Fulham er full av nyopprykket entusiasme, og Mourinho’s Manchester United er alltid vanskelige å slå.

Blir Mourinho klar til møtet med Tottenham? (foto: manchester united, twitter)

Fans og styre forventer nok seks poeng på bunnlinja før kampen mot Manchester United. Det er selvsagt et realistisk mål, men lett blir det ikke.

Hvor ender Tottenham?

Spurs har selvsagt et bra lag med store profiler og en ekstremt god manager. De trenger dog noen få nye fjes inn slik at konkurransen om plassene tiltar og også for å gi mer dybde i troppen. Spurs håper nok Chelsea’s Sarri og Arsenal’s Emery skal få innkjøringsproblemer. Det vil øke deres sjanser.

Vi syntes nå Kane var tøffere i hvitt. (foto: tottenham, twitter)

Spurs, med sin kvalitet skal selvsagt sikte på topp fire. Fansen håper sikkert at laget kan gå helt til topps også, men da skal de ha ekstrem flyt og ingen skader på nøkkelspillere.

Les: Analyse av alle Premier League-klubbene på Oddsen.nu