(c) Bilde: FC Bayern München: Franck Ribéry og Robert Lewandowski

Det som idag står i den spanske avisen Mundo Deportivo har fått Tottenhamfans til å puste med magen. De vet at selv for Real Madrid er det ikke mulig å hente både Bayern München stjerne Robert Lewandowski og deres egen toppscorer Harry Kane.

Storscorer Robert Lewandowski (29) skal ha avtalt personlige vilkår med Real Madrid. President Florentino Pérez er bare interessert i det aller beste og hadde det ikke vært for at Lewandowski i fjor sørget for et høyere snitt pr kamp enn Cristiano Ronaldo tviler vi på at han ville «brutt» sin egen regel om bare å rekruttere unge spillere.

Les: Real Madrid-spilleren mot retur til Premier League

Topp fem 2017 i de de største ligaene:

56 Harry Kane (52 kamper 1.08 mål pr kamp)
54 Lionel Messi (64 kamper, 0.84 mål pr kamp)
53 Robert Lewandowski (55 kamper, 0.96 mål pr kamp)
53 Cristiano Ronaldo (59 kamper , 0.89 mål pr kamp)
53 Edinson Cavani (62 kamper, 0.85 mål pr kamp)

Real Madrid skal ha vært i konkurranse med Arsenal, Paris Saint-Germain og Chelsea.

Les: Når du bommer på straffe og fortsatt scorer hattrick

Det er fortsatt ingen avtale mellom klubbene, men agent Pini Zahavi vil jobbe på høygir for å få til en overgang til sommeren.

https://twitter.com/VyMercato/status/974655227478540289

En Lewandowski overgang til den spanske hovedstaden er gode nyheter for Tottenham som ikke har lyst til å miste Harry Kane han er nemlig også på Florentinos shortlist.

Direktør Daniel Levys motvilje mot å selge engelskmannen har overbevist høvdingene i Real Madrid å flytte Lewandowski øverst på listen.

Ifølge Mundo Deportivo Real Madrid ville bare signere en spiller mellom ‘Lewa’ og Harry Kane, og for øyeblikket er Bayern München-stjernen mest sannsynlig å flytte til Bernabeu i slutten av sesongen.

Sjekk ut oddsen