Tottenham "skapte" fotballstjernen Gareth Bale, Real Madrid skapte hestehalen.

Tottenham har meget gode minner fra de 6 årene Gareth Bale var i klubben og nå ønsker de å hente han tilbake fra Real Madrid, men budet, som er klubbrekord kommer med en advarsel til La Liga gigantene, det er et engangsbud som ikke kommer til å bli høyere. 

Det er en meget god sesong for Tottenham og manager Mauricio Pochettino har vært tydelig ovenfor sine sjefer at de ikke kan ligge på latsiden, hvis de skal ta enda noen skritt neste neste sesong. – De er på 3.plass i Premier League og gikk videre med et nødskrik fra en utrolig spennende returkamp til semifinalen i Champions League.

Real Madrid planlegger store endringer i sommer og en av de, kan være å selge Gareth Bale for å få plass til Eden Hazard, til tross for at det er noe manager Zinedine Zidane benekter er nødvendig.

Les: Zidane viser for verden at Real Madrid inntar tronen på overgangsmarkedet

Det er ikke mange klubber som har sagt seg villige til å møte Real Madrid sitt krav på 100 millioner euro for 29 åringen. Marca skrev tidligere i uken at de kunne la han gå på låneavtale med sikte på en permanent avtale sommeren 2020.

Spurs-formannen Daniel Levy, ifølge Don Balon, har sett muligheten til å lansere et bud på sin tidligere stjerne i og med at det ikke er stor interesse å spore hos andre..

Levy skal ha kontaktet Real Madrid med et bud på 70 millioner euro, noe som er 30 millioner euro under det La Liga giganten kunne tenke seg for vingen.

Les: Villig til å selge Martin Ødegaard på billigsalg

Budet kommer med to forutsetninger, 1. budet blir ikke hengende lenge, slik at Real Madrid kan vente å se om noen andre byr over, og 2. budet blir ikke økt uansett.

Tottenham er notorisk forsiktig når det gjelder penger og har ikke signert en ny spiller siden Lucas Moura ankom i januar 2018. – Og hvis Bale kommer tilbake til Tottenham for 70 millioner euro vil det være klubbrekord.

Tottenham solgte Gareth Bale til Real Madrid 1.september 2013 for 101 millioner euro.