Stefan de Vrij

Antonio Conte har for vane å bruke endel penger på overgangsmarkedet, og vil garantert be eier Levy om midler til sommeren. Inter Milan har satt en prisantydning på bare 15 millioner pund for Stefan De Vrij, ifølge Teamtalk. Og dette er garantert et beløp Daniel Levy vil like.

De Vrij er ønsket av Tottenham og et potensielt gjensyn med Antonio Conte, som trente ham i Inter. Nederlenderen var en nøkkelspiller på laget som vant Serie A forrige sesong under den nåværende Spurs-sjefen. Han spilte i 32 av deres 38 ligakamper for Conte.

Spillerflukt: Chelsea i ferd med å rakne

Inters økonomiske utfordringer – som tvang dem til å skille lag med Conte, og selge Romelu Lukaku og Achraf Hakimi i fjor sommer – gjør at klubben ikke råd til å la ham dra gratis neste år når kontrakten hans går ut.

Men ifølge Football Insider er ingen samtaler åpne om noen form for kontraktsforlengelse for 30-åringen. I stedet virker det mer sannsynlig at Inter vil selge for å tjene penger på ham.

LES: Liverpool og United kjemper om fransk landslagsspiller

Nok en gang må de selge unna spillere – spesielt hvis de skal ha råd til å signere nye. Siden de også har Alessandro Bastoni og Milan Skriniar i forsvar og ønsker seg Gleison Bremer, kan de klare seg uten De Vrij til tross for hans betydning.

Derfor vil de lytte til tilbud på rundt 15 millioner pund for den tidligere Lazio-mannen. Det vil gjøre at både Tottenham Hotspur, Newcastle United og Aston Villa vil følge situasjonen nøye.