.Jose Mourinho

I sommer var Danny Rose ferdig med sitt låneopphold i Newcastle og tilbake hos Tottenham. – Manager Jose Mourinho her fullstendig uinteressert i sin venstreback han har tross alt både Sergio Reguilón og Ben Davies i hans posisjon.

Det har blitt nøyaktig 0 seriekamper for Danny Rose siden returen, hans siste seriekamp var for Newcastle i juli. Nå går det mot slutten for hans tid i klubben han kom til som liten gutt. Sommeren 2007 hentet Tottenham Rose fra Leeds sitt U18 lag, det gjør han til den spilleren som har vært lengst i klubben.

Les: Everton avslører hvor latterlig billig de kjøpte James Rodriguez fra Real

Det er ingenting som tyder på mer spilletid fremover, Daily Mail skriver i dag at Tottenham har kalt Danny Rose inn til møte for å gjennomføre terminering av avtalen. – Det er uansett bare noen få måneder igjen så terminerings gjøres trolig for at det skal være enkelt å dra til en ny klubb allerede i vinter. Manager Jose Mourinho vært åpen på at Danny Rose ikke har en fremtid i klubben.

Selv om det ikke har gått bra i det siste har Tottenham mye å takke Rose for og vil ikke legge hindringer i veien for en ny arbeidsgiver. – Før jul ble det snakket om både Newcastle og Leeds som mulig ny klubb, men de ryktene er det ingen som snakker om lenger. talkSPORTs transferekspert Alex Crook skriver han vet hva som skjer: “West Brom og Sam Allardyce ville være veldig opptatt av å ta ham til Hawthorns»

Les på Popidol: Kings of Leon slipper ny musikk