Men gøy å score er det, også i Europaligaen. (foto: tottenham, twitter)

Jose Mourinho var selv tent før kampen mot LASK Linz på torsdag, men manageren så fort at spillerne hans har hodet på Premier League-tittel og Champions League-spill neste sesong.

Når du er proff fotballspiller som får millioner for å gjøre jobben på gressmatta, stusser vi litt over at Tottenham-manageren ikke helt klarer å gire opp disse spillerne.

-Jeg lærte ikke noe nytt. Europaliga-gruppespillet motiverer ikke alle spillerne, og det visste jeg godt, begynner Mourinho til Sky Sports.

Les: Premier League bruker godt over 2 milliarder kroner for å redde balløya

-Da jeg så oppvarmingen før kampen, hadde jeg en følelse av det, og jeg fortalte spillerene at det var stor forskjell i intensitet, kommunikasjon og entusiasme i motstandernes oppvarming og vår oppvarming, for jeg kikket på begge. Ingenting overrasker meg, forteller Mourinho.

Hva han prøver å fortelle oss er ikke godt å vite. Uansett, Bale og Dele Alli fikk seg en scoring, og Tottenham gikk videre fra gruppespill.

Mourinho sender derfor en takk til to spillere som klarte å motivere seg nok til å sikre ett poeng.

-Noen spillere er fundamentale for oss. For eksempel Højberg og Sonny, uten dem hadde vi ikke fått et positivt resultat, avslutter Mourinho.

Les: Gent sparker sin manager Nr3. for sesongen