Tottenham overrasker, slår Manchester United på målstreken med gigantdeal

Kan ikke feire uten spilletid.
Top Article ad

De som har fulgt med Tottenham en stund har blitt vant til at hvis det blir budkamp om en spiller er «Lilywhites» de første til å trekke seg unna. – Derfor tenkte vi som alle andre egentlig at når både Manchester United og Tottenham kniver om Juventus-stjerne Paulo Dybala ville han ende opp på Old Trafford.

-Denne sommeren er alt snudd på hodet, Tottenham manager Mauricio Pochettino har klart å overbevise sin gniene sjef Daniel Levy om å bruke mer penger denne sommeren. – Med fantastiske resultater med finaletap mot Liverpool i Champions League som høydepunkt skal det bli enda mer fantastisk fremover.

Allerede har Tottenham satt klubbrekord med en overgang for midtbanespiller Tanguy Ndombélé fra Lyon. (60 millioner euro) – De har også solgt Kieran Trippier til Atlético Madrid og det går seriøse rykter om en overgang for Christian Eriksen til Manchester United.

Les: Pengene fosset inn til Derby minutter etter at Wayne Rooney signerte!

Paulo Dybala skal ha stått svært høyt på ønskelisten til Manchester United og Ole Gunnar Solskjær, men den potensielle overgangen strandet. Nå ser det ut til at  Juventus-angriperen istedenfor ende opp hos ligarival Tottenham.

Les på F7: Topp 100 Premier League mål 2018/2019

Sky Italia-journalist Gianluca Di Marzio skriver at Juventus har godtatt et bud fra Spurs som lyder på 70 mill. euro, og at det nå er opp til argentineren om han ønsker en overgang eller ikke. – Og skal vi tro Paulo Dybala sine tidligere uttalelser om å befinne seg i skyggen til Cristiano Ronaldo har han allerede gått opp på rommet for å pakke.

Les på Popidol: Disse kan vinne Gullsnutten 2019