Bruset fra Old Trafford har blitt lavere.

Tottenham var millimetere unna å få signert Sporting Lisboa midtbanespiller Bruno Fernandes, faktisk var de personlige vilkårene klare, men den portugisiske klubben blokkerte en overgang. 

Nå er Tottenham om mulig enda opptatt av å få til en overgang. Ifølge det portugisiske mediet A Bola, har Mauricio Pochettinos side ikke gitt opp håpet om å bringe Fernandes til Nord-London. Avisen legger til at hvis Christian Eriksen – som fortsetter å være knyttet til en flytting til Real Madrid – forlater klubben, så har Spurs desto større grunn til å finansiere en overgang for Fernandes.

Les: «Zlatan er den eneste som kan redde United denne sesongen»

Fernandes ble verdsatt til rundt 61 millioner pund av Sporting i sommer, noe som betyr at Eriksens avgang kan være nøkkelfaktoren i at den historisk gniene sjefen Daniel Levy gir grønt lys.

I sommer haglet budene inn på Fernandes, i tillegg til Tottenham kom Manchester City (47 millioner euro) og Manchester United (omtrent det samme) med bud, men ingen møtte det som Sporting forlangte.

Tottenham har startet sesongen langt under egen målsetning, klubben er nede på niende plass i Premier League-tabellen. De møter Watford når de kom tilbake fra den internasjonale pausen.

Les på Popidol: Bloomberg tror genseren til Nivana-vokalist Kurt Cobain kan gå for 2,7 millioner