Wolves-spilleren var del av forhandlingene i Tottenham. (foto: wolves, twitter)

Litt i overkant dramatisk overskrift, men for «ferskingene» Nuno Santo og Rafael Benitez kan rundene i ringen om en midtstopper ha betydning for sesongen.

Conor Coady. Wolverhampton-supporterne vil ikke miste forsvarsgeneralen sin, men med både Tottenham og Everton på offensiven skal det holde hardt å få beholde 28-åringen.

Les: Vi skjønner United har gjort en god deal når Dortmund-direktøren surmuler

Det er Football-Insiders kilde hos Tottenham som hevder Coady har vært et prioritert mål allerede underveis i forhandlingene mellom London-klubben og Nuno Santo.

Samme kilde forteller at Spurs forventer tøff konkurranse fra Everton som også følger Coady-sporet. Midstopperen gikk gradene på akademiet til Liverpool da Benitez ledet de røde, og ble senere belønnet med to førstelagskamper.

Før det bar til Huddersfield i 2014.

Les på Popidol: Messis signatur tatovert inn på ryggen til lykkelig brasilianer

Artig på jobb hos ulvene. (foto: wolves)

Nå er det eks Liverpool-leder vs. eks Wolverhampton-leder.

Benitez skal være en stor fan av Coady, for Nuno Santo har 28-åringen vært hans «lieutenant», en lederrolle Coady er tiltenkt hos Spurs. I løpet av de tre sesongene under Santo misset Coady en fattig Premier League-kamp.

Ifølge Football-Insider er Wolves klar for å slippe noen av de største stjernene i sommer, der Coady er én som kan sikre klubben et massivt fee.

Med Tottenham og Everton i brytekamp bør dette blir en bra deal for ulvene. Vi setter noen knapper på Nuno Santo.

Les: Evertons managerflopp er tilbake på fotballøya