(foto: juve, twitter)

Sassoulo-presidenten bekreftet for noen uker siden at to Premier League-klubber sto og trippet foran døra. Manuel Locatelli hadde gitt hakeslepp hos mang en sportsdirektør under EM-sluttspillet, nå var det tid for neste steg for den defensive midtbanespilleren.

Det var ingen stor hemmelighet at det var Arsenal og Tottenham som jaktet Locatelli-signatur, men signalene fra Italia var at spilleren selv ikke var spesielt keen på å forlate Serie A.

Les: Brentford har gjort det igjen – henter sølvvinner fra OL

På onsdag morgen dukket Locatelli også opp til medisinsk test, fortsatt i hjemlandet. Det er Allegri og Juventus som hadde overbevist om neste destinasjon.

Manuel Locatelli

Ifølge flere italienske medier dreier det seg i første omgang om en toårig leieavtale, men krav om kjøp for rundt 30 millioner euro.

Dette skal vare utgangspunktet, der diverse bonuser kan gi Sassoulo mer å rutte med. Klubben skal i tillegg ha fått lurt inn en videresalgsklausul på 20 prosent den dagen Juventus selger Locatelli.

Les på F7: De «andre tallene» fra OL i Japan

Arsenal og Tottenham slipper dermed å mase mer på Sassoulo-presidenten. Locatelli har bestemt seg for å vinne flere titler med Bonuci, Chiellini og gjengen.

Les: Manchester United velger en annen strategi for Brandon Williams