Tottenham nektet å selge Toby Alderweireld nå jakter de en ny Premier League spiller

372
(c) Bilde: Liverpool FC: Dejan Lovren

Det var lenge snakk om en overgang for Toby Alderweireld til Roma, en forutsetning var at Tottenham først skulle få på plass en erstatter, nå vet vi Tottenham ikke lykkes i å styrke sentralforsvaret i sommer og dealen med Roma, som i prinsippet var ferdig forhandlet gikk i vasken.  

Roma har istedenfor flyttet fokus til Liverpool-forsvarer Dejan Lovren.

Les: Spiss-exit på direktesendt tv: «Han er på tur til Spania»

Med Virgil van Dijk, Joel Matip og Joe Gomez før seg i køen sist sesong første det til at Lovren bare fikk 18 kamper. – Paul Joyce i The Times skrev tilbake i juni at det vil kreve tilbud på minst 25 millioner pund for å friste Liverpool til å selge Lovren som er keen på å spille mer, men som samtidig har det som plommen i egget der han er.

Gazzetta dello Sport skriver at  Serie A klubben Roma vil ha en erfaren back og Lovren er en mann som de er veldig interessert i. -Romas sportslige leder Gianluca Petrachi skal ha åpnet samtaler med Liverpool om en overgang.

Roma, er først og fremst ute etter en leieavtale, 2 millioner euro, som avsluttes i en kjøps plikt på vilkår, mens Liverpool er mest interessert i et direkte salg. – Et annet tema er lønn, Dejan Lovren tjener i dag 4 millioner euro i året, mens Roma, som har mindre penger enn Liverpool (rart å skrive det kjenner jeg) bare kan betale 3 millioner euro.

Les: Phillip Zinckernagel nettet etter bare to minutter, Bodø/Glimt suksessen fortsetter