Tottenham manageren forteller hvorfor David Beckham drømmer om å spille med dem

357
Mauricio Pochettino

Tottenham vant sin kamp i dag mot Crystal Palace 4-0 og knep med det fjerdeplassen fra Manchester United begge lag har 8 poeng. – Etter kampen var Tottenham-manager Mauricio Pochettino tydelig på at det var viktig å prestere jevnere og ikke miste fokus. – Samtidig fortalte han at han nettopp hadde snakket med Manchester United legende og Mr Spice Girl David Beckham.

Den tidligere England-kapteinen fulgte med fra tribunen da Spurs rev de besøkende fra hverandre med Son Heung-min hovedperson, han nettet to ganger i første omgang. Crystal Palace spiller Patrick van Aanholt satte ballen i eget nett mens Erik Lamela pakket inn en 32-minutters scoringsritt før pause på Tottenham Hotspur stadion.

Les: Marcelo Bielsa etter Leeds seier: «Eddie Nketiah er en komplett spiller»

Les: David Beckham sender sportsdirektøren på fisketur til Messi senior

Med det europeiske overføringsvinduet nå stengt og ikke flere distraksjoner for spillerne sine, ønsker Pochettino å se flere kamper av denne typen, spesielt på deres nye stadion.

Han sa: «Vi har ikke spilt for mange kamper her. Vår første kamp var mot Palace, da spilte vi noen kamper mer, noen i Champions League, nå tre i Premier League denne sesongen. Likevel er det hele nytt.

«Jeg synes det er et fantastisk stadion. Jeg snakket med David Beckham akkurat nå, og han sa ‘Jeg skulle ønske jeg fortsatt kunne spille fotball og spille nå for Tottenham fordi denne stadion er fantastisk’.

«For oss er det så viktig å gjøre stadion til vårt hjem og at vi begynner å føle oss komfortable. Det er helt annerledes enn White Hart Lane, og selvfølgelig tror jeg med tiden vi kommer til å føle oss hjemme og det vil være vanskelig for motstandere å slå oss. «