Mauricio Pochettino

Tottenham har en stund ønsket seg Dani Ceballos og nå øyner de muligheten for å gjøre en god deal. Den 22 år gamle midtbanespilleren blir ikke med Real Madrid på sommerturne, senere denne måneden skal de møte Bayern München, Arsenal og Atletico Madrid.

Da Spania vant det europeiske under 21 år mesterskapet og var Ceballos sentral.  Ceballos scoret to mål og ga to assist, etter han kunne sammen med laget løfte trofeet fortalte han at han var åpen for å prøve noe nytt neste sesong, men helst bare på lån.

Les: «Han kunne spasere frem og tilbake og skrike upassende ting over gjerdet»

«Jeg tror Zinedine Zidane har sett turneringen,» sa Ceballos nylig. «Men vi vet alle hva han mener.

«Jeg vil gjerne prøve noe nytt: neste år er målet mitt å spille 40 kamper og spille meg inn på landslaget.»

Sky Sports rapporterte selv at Spurs var i forhandlinger om en overgang for spilleren denne uken og foreslo en leieavtale avtale noe som er det mest sannsynlige alternativet på dette stadiet også på grunn av Ceballos meget høye utkjøpsklausul og at han har 4 år igjen på sin avtale med Real Madrid.

Les på F7: Videostrømming på internett står for 300 millioner tonn CO2-utslipp årlig

Spanias landslagssjef Robert Moreno følger meget nøye med på Dani Ceballos og kan godt tenke seg å benytte seg av han i EM neste år, men for at det skal skje må han spille flere kamper.

Les på Popidol: John Turturro lager oppfølgeren til «The Big Lebowski»

Både Arsenal og AC Milan har vært koblet til spilleren, ifølge Sport har manager Maurico Pochettino oppfordret Tottenhams sjef Daniel Levy til å jobbe med å fullføre en avtale for Ceballos. – Oppfatningen er gjør man det bra for Maurico Pochettino blir man en naturlig del av ethvert landslag.