Sør-amerikansk urkraft. (foto: stuttgart, twitter)

Vi vet fortsatt ikke hvem om skal styre skuta i London neste sesong, men blir Paulo Fonseca bekreftet som manager denne uken, kommer det ikke som noen overraskelse. Men om han har rukket å engasjere seg i prosessen med Stuttgart-spilleren, det tviler vi på.

Daniel Levy og gjengen har allerede definert Nicolas Gonzalez som Spurs-materiale, og da ikke for et Spurs som ender på 7. plass i Premier League.

Les: BBC: Første bud fra Roma og Mourinho avslått

Den 23-årige argentinske landslagspilleren ble hentet til Europa av Bundesliga-klubben Stuttgart i 2018. Spissen fikk et tøft møte med tysk fotball da klubben rykket ned til andredivisjon, men var med på å kjempe Stuttgart tilbake til det beste selskapet, der det denne sesongen endte med en sterk 9. plass.

Gonzalez dro til med 6 scoringer på 17 Bundesliga-kamper, men ble satt ut for resten av sesongen med en muskelskade. Potensialet har vist seg å være så mye, mye større.

Les på Popidol: Full fest for Haaland og Manchester City-spiller

Ifølge Bulinews har Fiorentina lenge vært linket til Gonzalez og har posisjonert seg i pole position før sommeren. Nå hevder Sky Tyskland at Tottenham har albuet seg foran i køen.

Les på F7: Kriser endrer språket vårt

Ifølge Sky Tyskland har Levy og gjengen gitt et bud på solide 25 milloner euro. Dette er tydeligvis en spiller Tottenham definerer som key. Dermed må Serie A-klubben svare hvis de skal henge på, men Fiorentina vet hva som skjer hvis de øker budet.

Nicolas Gonzalez skal til London.

Les: BBC: Første bud fra Roma og Mourinho avslått