The boss! (foto: kane, twitter)

Tottenham er på jakt etter penger for å hjelpe til med å takle gjelden fra byggingen av deres nye stadion, og de ser seriøst på muligheten til å selge Harry Kane.

Midt i cronavirus-pandemien som har senket prisen på samtlige spillere i verden har Premier League laget etter sigende lagt inn hemningsløs 227 millioner euro prislapp på sin spiss.

Les: Mino Raiola tilbyr Haaland, Pogba og de Ligt

Daily Mail, skriver at Manchester United er interessert og villige til å bryte den nåværende verdensrekorden for overganger på 222 millioner euro – satt av Paris Saint-Germain da de signerte Neymar fra Barcelona. – Liverpool var også på ballen, men droppet ut før de hørte hva Tottenham forlagte.

I det siste intervjuet Kane har gjort har antydet han en mulig avgang i nærmeste fremtid. «Jeg elsker Spurs, og jeg vil alltid elske Spurs,» sa han til Jamie Redknapp på Instagram Live.

Les: Spansk media: United har pratet med Jorge Mendes

«Jeg har alltid sagt at hvis vi ikke går fremover eller går i riktig retning, så er jeg ikke noen som bare blir der for det. «Jeg er en ambisiøs spiller, jeg vil forbedre meg og bli bedre.» Jeg vil bli en av toppspillerne, så det kommer an på hva som skjer som et lag og hvordan vi går frem.

«Den engelske klubben skylder fortsatt 725 millioner euro for byggingen av deres nye stadion og ytterligere 94 millioner euro i betalinger for spillerkjøp.

Som alle andre er Tottenham påvirket av pågående krisen, De allerede annonsert 20 prosent fradrag i lønnen til 550 ansatte – et tiltak som ikke spillerne er påvirket av spillerne.