Bare å venne seg til italienske klemmer. (foto: tottenham, twitter)

Tottenham prøvde seg på Dusan Vlahovic, men til Fiorentina-presidentens irritasjon valgte 21-åringen Juventus og et lavere bud enn fra Premier League. Conte fikk likevel et plaster på såret i form av en ung svenske. Dette viste seg å bli en suksess.

Nå er ikke sesongen over, men påvirkningen Dejan Kulusevski har hatt på Tottenhams angrepsspill er betydelig. Siden ankomsten til Spurs har det blitt 11 kamper på angrepsspilleren med 2 scoringer og 4 assists.

Les: Når tredobling av lønn ikke er nok

Før søndagens Premier League-kamp mot West Ham som endte med 3-1 seier, trakk Conte frem svensken.

-Vi snakker om et viktig prospect. Han er veldig ung, bare 21, og likevel har han god erfaring fra landslaget. Å spille for Juventus i ettogethalvt år, forstår du hva det vil si å leve under press… Jeg kan se intensiteten, viljen og lidenskapen for å spille, sier Conte ifølge Athletic.

Som selvfølgelig ikke lar en 21-åring hvile på laurbærene.

-Han har forbedret seg fysisk, taktisk og mentalt. Han må fortsette på denne måten de neste månedene, kommer det fra Spurs-manageren.

For Conte har plassert svensken inn i planene sine.

Ifølge Football-London har Tottenham bakt inn en kjøpsklausul på rundt 300 millioner kroner som de akter å utnytte. Juventus har svidd av rundt 700 millioner på Dusan Vlahovic og trenger inntektene fra et salg av Kulusevski.

Les: Superstjernen gjør comeback for Norge!

Vi gleder oss til fortsettelsen med svensken i Spurs-drakt. 300 millioner er vanvittig mye penger, men ikke når du regner inn potensialet til Kulusevski.