Harry Maguire trener med forsvarslegende Ricardo Carvalho.

Tottenham har etter en strålende start på sesongen en svært selvsikker manager i Ange Postecoglou, som allerede mot neste vindu har fått økt sin innflytelse på spillermarkedet. Etter fem kamper har Tottenham fire seiere og en uavgjort, to poeng bak Manchester City som har tilgode å gi fra seg poeng.

Tottenham planlegger en januarovergang for Manchester United-utstøtte back Harry Maguire. Den engelske landslagsspilleren kapteinsbindet for Manchester United av Erik ten Hag og gjennom sommeren gikk det ikke en dag uten at det kom nye meldinger om at 30 åringen kom til å forlate Old Trafford.

Les: Klar til å cashe ut for spiller Martin Ødegaard prøver å hjelpe til Arsenal

West Ham var nærmest å bli enige om en avtale for Maguire, men midtstopperen bestemte seg for å forbli hos de røde djevlene og kjempe for plassen sin. – Og ikke minst fortsette å motta sin svært imponerende lønning.

Maguire startet bare åtte kamper i Premier League forrige sesong. Denne sesongen har han spilt bare 23 minutter så langt i et 3-1-tap mot Arsenal på Emirates. Han er også utilgjengelig til å spille mot Bayern München på i dag på grunn av skade, uten at det hadde gjort noen forskjell.

Pundits og fans har kritisert Maguire mye den siste tiden. Englands landslagssjef Gareth Southgate derimot har forsvart han:

«Det har vært latterlig behandling av ham i lang tid – det er en spøk,»

«Jeg har aldri kjent en spiller behandlet slik han er av våre egne forståsegpåere. Det er hinsides alt jeg noen gang har sett.»

Det ser nå ut til at Maguire kan få en sjanse til å gjenopplive sin Premier League-karriere med Tottenham.

Football Talk melder at «Tottenham seriøst har vurdert en overgang» for Maguire når overgangsvinduet åpner igjen i januar.

Ange Postecoglou vil hente inn nok en midtstopper i januar. Det er heller ingen overraskelse, med tanke på at Tottenham slapp inn 63 mål i Premier League forrige sesong.

Les: Aubameyang fikk syv kamper med ny trener

Fulhams midtstopper Tosin Adarabioyo har vært koblet til London-klubben en stund, mens Chelseas Trevoh Chalobah er et annet alternativ. – Men den greske manageren ønsker seg Manchester United floppen over de andre på lista.

90min antar at Manchester United vil godta 30 millioner pund for Maguire. De er opptatt av å få ham ut av bøkene, siden han for tiden tjener en iøynefallende ukelønn på 190 000 pund. – I forhandlingene omWest Ham overgangen i sommer var Manchester United villige til å gi Harry Maguire en fallskjerm på 6 millioner pund. Det vil helt sikkert dukke opp lignende krav i forbindelse med en eventuell overgang til Tottenham i vinter.