Tottenham back: «Du drømmer om å være i en slik kamp. Messi var fantastisk»

199
Reiste seg til stemmen fra Kane.

Barcelona gjestet Tottenham i forbindelse med Champions League i går. Det er klart det er en stor opplevelse å spille mot Lionel Messi, men det er ikke ofte en stjerne er ute og forteller om sin nesegruse beundring, spesielt ikke rett etter et grundig tap. 

Tottenham-back Kieran Trippier er imponert av Lionel Messi, som stjal showet i går da Barcelona vant 4-2  over Tottenham på Wembley.

Les: England vil ha mer av Gareth Southgate

FC Barcelona ville reise kjerringa etter 1 – 1 mot Atletico Madrid og tap for Leganes i La Liga, og det gjorde de grundig i en fantastisk fotballkamp.

Publikum på Wembley opplevde en fantastisk Lionel Messi, to mål og to assist sammen med en lekende brilliance man sjelden er vitne til. – Til og med  de som var «offer» for hans geniale spill måtte bøye seg i støvet og bare ta inn over seg at de har vært med på noe fantastisk.

 

Tottenhams Kieran Trippier sa etter kampen til BT Sport:

«Du drømmer om å være i en slik kamp. Messi var fantastisk. Den formen han er i er magisk å være vitne til».

«Barcelona var det beste laget, men det er mange positive ting for oss å fortsette med. Vi har en ny kamp rett rundt hjørnet, så vi vil gå i oss selv og finne ut hva som gikk galt i kveld»

Les på Helsesjefen: Influensavaksine redder liv

Tottenham pg PSV har null poeng etter de to første kampene i Champions League. Barcelona og Inter leder Gruppe B begge med seks poeng.

Tottenham – Barcelona 2-4
Champions League gruppe B
2′ 0-1 Philippe Coutinho
28′ 0-2 Ivan Rakitic
52′ 1-2 Harry Kane
56′ 1-3 Lionel Messi
66′ 2-3 Erik Lamela
90′ 2-4 Lionel Messi