Andreas Christensen(foto: barca, twitter)

Da Barcelona hentet Andreas Christensen sommeren 2022, hadde Thomas Tuchel og Chelsea holdt på i ett år med å få dansken til å bli på Stamford Bridge. Midtstopperen kunne ikke takke nei til en den ikoniske klubben, Barcelona kunne ikke la muligheten gå fra seg til å hente inn en free agent av dette kaliberet i en sterkt presset økonomisk situasjon. Nå skal Christensen brukes for å få klingende mynt i klubbkassa (les: til kreditorene).

Barcelona har litt av regnestykke som må gå opp. Kutte kostander og øke inntektene, samtidig som Barca-troppen består av spillere som kan dra inn de store premiepengene i La Liga og Champions League. Flere spillere legges ut for salg de neste to overgangsvinduene, ifølge spanske Sport går det mot salg av Christiansen.

LES: Roberto Firmino sitt krav om gigantlønn stopper retur til Premier League

Det spanske mediet hevder 27-åringen selv ønsker å bli på Camp Nou, men med Araujo og Koundé foran seg i spilletidskøen, er dansken utsatt når Barca tvinges til salg.

Ifølge Sport har Barcelona-ledelsen og Christensens representanter har hatt sine møter, der det har blitt klart Manchester United og Newcastle står klar til konkrete fremstøt hvis muligheten byr seg.

LES OGSÅ: «Jeg har ikke sett et lag gjøre det mot Liverpool som vi gjorde»