Timo Werner fortsatt ikke dyktig nok for Liverpool

Ydmyk, målbevist og sikker foran mål. Blir ikke så mye bedre enn dette. (foto: rb leipzig, twitter)

Vi er vant til at de største stjernene legger ut om sin egen fortreffelighet. Så har vi Timo Werner.

Tyskeren satt straffen sikkert inn og ble matchvinner mot et haltende Tottenham i Champions League. Etter kampen fikk han selvfølgelig spørsmål om Liverpool-ryktet.

-Jeg vet at Liverpool er den beste klubben i verden for øyeblikket og det gjør meg stolt å bli satt i forbindelse med dem. Det er en ære, men jeg vet godt at Liverpool har en masse dyktige spillere, og jeg skal forbedre meg. Jeg skal lære mer for å nå nivået de har i Liverpool, sier Werner ifølge Daily Mail.

For en herlig holdning. Ydmyk og målbevisst. Når du i tillegg har scoret 26 mål på 32 kamper, skjønner vi Klopps fascinasjon for spilleren.

Og Werner, du skal ikke se bort fra at det du skal lære mer av, gjøres under Klopps veiledning.

Les: Manchester City-supporterne trenger ikke å bekymre seg