Ronald Araújo

Det er en lønn for de håpefulle, en lønn for de som av og til benyttes og en som spiller seg inn på en fast plass på laget. En svært imponerende Ronald Araujo har spilt seg inn i den siste kategorien, men lønnstaket i Barcelona hindrer klubben i å øke lønna nå.

Samuel Umtiti har godtatt å gå ned i lønn slik at Barcelona kunne melde opp nyinnkjøpte Ferran Torres til «kamparenaen».

Rafael Benitez som sliter med Everton i Premier League er klar til å tilby lønn en som spiller i førsteelleveren verdig. Everton har en tøff høstsesong bak seg i Premier League. Etter 18 spilte runder ligger laget kun på 15. plass på tabellen, og nå skal hovedtrener Rafa Benitez ønske å forsterke troppen.

Ifølge The Athletic jakter Everton Ronald Araújo (22) fra Barcelona. Barça-forsvareren har spilt 15 ligakamper denne sesongen og blir sett på som en fremtidig spiller i den katalanske storklubben.

Les: Maren Lundby ble Årets navn i norsk idrett

The Athletic hevder derfor at Everton er en av klubbene som er klare til å tilby Barca-forsvareren en kontrakt med betydelig bedre økonomiske betingelser.