Tilbyr kjemperabatt for Markus Henriksen

799
Markus Henriksen

Man skulle nesten tro Hull City sin nye manager Grant McCann hadde noe imot lagets kaptein, norske Markus Henriksen, men det er ikke noe slikt. – Klubben er i økonomisk krise og må kvitte seg med de spillerne som tjener mest og som det er mulig å selge. 

Championsleague klubben har testet markedet for Markus Henriksen på 6 millioner pund, men nå med bare noen timer igjen av overgangsvinduet skjønner de at det ikke kommer til å skje, dermed har de ifølge Hull Live halvvert beløpet til 3 millioner pund.

Les: Everton henter høyreback i Monaco

Nordmannen har tidligere sagt at han vil prøve seg i «en av de fire-fem beste ligaene» og har innrømmet at Frankrike frister.

Ifølge Hull Live har fire bud fra europeiske klubber, der blant Valencia og Bordeaux, blitt avvist av Hull City. Markus Henriksen som er et ekte produkt av Lerkendal har vært en del frem og tilbake med Nederlandske AZ Alkmaar før han slo seg til ro i Hull for 2 1/2 år siden.

Henriksen mistet kapteinsbindet som han fikk for ganske nøyaktig et år siden og var utelatt fra troppen som slo Swansea City 2-1 i helgen.

Les på Popidol: Pierce Brosnan og Will Ferrell ser det latterlige i Eurovision Song Contest