Med hårklippen fra tiden han faktisk fikk spille fotball.

Galatasaray vil gjenåpne samtaler med Liverpool om signering av angriper Xherdan Shaqiri når sesongen er tilbake. – Shaqiri kom til Liverpool sommeren 2018, og han har hatt noen veldig fine øyeblikk på Anfield.

Det hjelper ikke å være en av Europas beste når du konkurrerer om plassen med Mohamed Salah og Sadio Mane i spionordre, etter Takumi Minaminos ankomst har satt fremtiden i ytterligere tvil for Shaqiri.

Les: Klopp skeptisk – ikke villig til å kaste ut milliarden

Ifølge det tyrkiske nyhetsstedet Fotomac, har Galatasary vært ute etter Shaqiri i tidligere overgangsvinduer og har til hensikt å prøve på når sesongen gjenopptas etter suspensjonen i England tidligst 30. april.

Til tross for å ha toppet den tyrkiske Super Lig de siste to sesongene, ønsker Galatasaray en stor overhaling av troppen og har identifisert Shaqiri som et toppmål.

Det hevdes at de tyrkiske gigantene har til hensikt å betale for kjøpe ved å avlaste Youne Belhanda og Sofiane Feghouli, paret som har henholdsvis 25 og 30 opptredener i alle konkurranser denne sesongen.

Shaqiri, en to-ganger Champions League-vinner, har bare spilt 10 kamper denne sesongen, skader og det å havne bak noen av verdens aller beste angripere som årsak, og hans siste kamp kom som en sen erstatter i en seier over Tottenham i januar.

Les: Trent Alexander-Arnold, hogd ut av Liverpool-steinen