Bertrand Traore

Det franske Lyon manageren Rudi Garcia er mer arrogant enn det som er vanlig i Frankrike og det sier en god del. Den tidligere Chelsea stjernen Bertrand Traore hadde en vanskelig periode og fikk overhodet ikke støtte fra sin manager som blant annet fortalte pressen han var usikker på om det var verdt det å hjelpe han «tilbake».

Det er en gledens dag for Bertrand Traore som har fullført overgangen til Aston Villa og Lyon er sikkert fornøyde de også. Avtalen er verdt opp til 20,6 millioner euro. Den engelske klubben betaler først 18,4 millioner euro med ytterligere 2,2 millioner euro i bonuser for 25 år gamle Traore.

I tillegg har Lyon fått med en salgsklausul på 15%.

Les på Engelskeklubber: Liverpool-fans! -Det er på tide å bli begeistret

Traore har jobbet hardt for en overgang bort fra Lyon etter en dårlig 2019/20 sesong og et vanskelig forhold til manager Rudi Garcia.

En rekke klubber viste interesse for landslagsspilleren fra Burkina Faso, men de fleste tilbud ble avvist, han har hele tiden ønsket seg en retur til England. Traore hadde avtale med Chelsea fra 2013 til 2017 (utlån til Vitesse og Ajax) før han flyttet til Lyon for 10 millioner euro.

Les: På søndag skjer det!

På 126 kamper for Lyon scoret Traore 33 mål og leverte 17 assist.