(c) Bilde: Stoke City: Paul Lambert

Frem til i slutten av mars så det ut til at Stoke City manager Paul Lambert skulle klare å redde plassen i Premier League, men 30 mars møtte de og tapte mot Tottenham. Så fulgte 3 uavgjorte kamper nå sist 28 april uavgjort og 0 – 0 mot Liverpool.

Dagens kamp mot  Crystal Palace så bra ut for Stoke rett før pause fikk de frispark som Xherdan Shaqiri med venstre satte i høyre hjørnet.  Andre omgang var rimelig jevn, landslagsspiller Alexander Sørloth satt på benken hele kampen, men det hindret selvsagt ikke VG med å varte opp med overskriften av Sørloth Crystal Palace senket Stoke.

James McArthur kom seg fri og satte fra venstre inn et elegant mål i borterste hjørne, 1 – 1 etter 68 minutter og Stoke hadde fortsatt en mulighet for å overleve i Premier League.

Tiden gikk og vi nærmet oss slutten av kampen, så fikk Patrick van Aanholt skjøt med venstre og satte ballen midt i mål i det 86 minutt.  – Alle tre målene i dagens kamp med venstre.

Det var en dårlig dag på jobb for Stoke manager Paul Lambert. Trenerveteranen med fortid i Aston Willa og Norwich City  ble presentert for klubben 15 januar med en oppgave, beholde plassen i Premier League.