Tilbake i Allsvenskan etter noen måneder i Iran

(c) Bilde: Östersunds FK: Alhaji Gero

Alhaji Gero forlot Östersunds FK sommeren 2018 og spilte noen måneder i Iran, men er nå tilbake til Allsvenskan.

«Jeg føler at dette er et skritt i riktig retning for meg», sier Gero til klubben sine sider. Det var en utrolig populær spiller som forlot klubben i løpet av tre sesonger spilte han 55 kamper og satte seks mål.

Sommeren 2018 mottok han et godt tilbud fra den iranske klubben Esteghial, og han flyttet dit. Totalt var det sju kamper i den iranske ligaen før Gero og klubben brøt kontrakten.

«ÖFK har alltid betydd mye for meg fordi dette er klubben der jeg utviklet meg selv og mitt spill og har gjort meg til spilleren jeg er i dag», sier Gero.

«Vi velkommen Alhaji Gero tilbake til ÖFK, og han vil legge til kraft til vårt angrep, og nå får vi en ny mulighet i fremtiden», forklarer hovedtrener Ian Burchnall

-Gero legger til hardt arbeid for gruppen. Dette er en spiller som har gjort mye for ÖFK gjennom årene, og det er viktig, sier Ian.

Gero har nylig trent i Växjö, dels seg selv, men også med Öster. Han har jobbet for å holde seg i form før et mulig comeback.

-Mange spillere har forlatt klubben i fjor. Spillerne som er nå i klubben har gjort alt som er mulig for å fortsette å utføre og har gjort det bra. Nå ser jeg frem til å møte mine lagkamerater og ledere rundt laget. Og selvfølgelig gir fansen aldri opp, sier Gero.

Alhaji Gero gjør sin første trening med ÖFK på tirsdag.