Tilbake for tredje gang, kommer til klubb i krise

Martin Rønning Ovenstad har vunnet seriegull og seriesølv med Strømsgodset. - Det skjer garantert ikke i år
Top Article ad

Drammensklubben Strømsgodset er i fritt fall om dagen og situasjonen ble slettes ikke bedre da de i helgen tok imot Trømsø på Marienlyst stadion og tapte 2-4.

De nærmer seg nedrykksstreken og det har vært en stund siden klubben har kunnet presentere noen gode nyheter. I dag kom det imidlertid en nyhet som er potensielt bra.

Martin Rønning Ovenstad er igjen klar for Godset og starter nå sin tredje periode i Drammen. Det er ingen stor overraskelse han er tilbake, etter kontrakten med  østerriske Sturm Graz ble terminert i sommer har han trent sammen med gamle lagkamerater.

Han forteller klubbens web hvor glad han er for å være akkurat der han er nå:

«Jeg ville virkelig hjem igjen og er veldig glad for å være tilbake. Jeg er klar for å gi alt for klubben. Jeg skal blø for drakta».

Midtbanespillerne kom til klubben som fjortenåring, og returnerte så i forkant av 2012-sesongen. I 2016 gikk han til den klubben i Østerrike, og i årets vårsesong var han på lån i Stabæk. I løpet av tiden hans i Godet vant han både seriegull- og sølv med klubben.

Les: David Beckhams klubb har fått navn, men mangler det viktigste

Hovedtrener Bjørn Petter Ingebretsen setter pris på å få spilleren tilbake.

– Martin har hjertet sitt i denne klubben og han ønsker for alt i verden å spille her. Det er akkurat denne mentaliteten vi trenger i den situasjonen vi er i nå. Martin bryr seg virkelig om Godset og han ønsker å bidra med sine kvaliteter og sin erfaring denne høsten.

Martin Rønning Ovenstad (24) har vunnet seriegull og seriesølv med Strømsgodset.

Strømsgodset har ikke vunnet de siste fire serierundene. Klubben ligger nå på 12. plass med 22 poeng, fem poeng foran Start på direkte nedrykksplass.

Den gamle kjenningen er klar for å bidra til at klubben blir værende i Eliteserien.

– Jeg er glad i Godset og vil gjøre alt jeg kan for at vi kommer ut av den situasjonen vi er i nå