(c) Bilde: Bodø/Glimt:Oliver Sigurjónsson

Oliver Sigurjónsson kan ikke bidra i serieinnspurten til Bodø/Glimt som etter en meget svak høst har nærmet seg nedrykksstriden. – Til og med Start som var dømt nedenom og hjem har passert dem på vei til sikker plass.

Islendingen har vært i moderklubben Breiðablik siden april og er meget godt fornøyd både med oppholdet og å være tilbake på Aspmyra.

«Det er supert å være tilbake. Jeg elsker å være tilbake sammen med guttene og trenerene. Det er en god stemninga klubben», forteller Sigurjónsson.

Om tiden i Breiðablik

«Jeg hadde en ganske god sesong, hvor jeg spilte en god del kamper. Så jeg er i mye bedre form nå enn jeg var før jeg dro. Jeg er heller ikke skadet sånn som jeg har vært før. Det var veldig godt å få spilt noen kamper og Breiðablik gjorde det ganske godt. Så jeg er fornøyd med det»

Breiðablik havnet på andreplass i den islandske serien Pepsi- deild bak Valur.

Frem til neste sesong er det kun treninger for Sigurjónsson overgangs og utlånsregler sørger for det.

– Nå handler det om å jobbe sammen med guttene, bli i enda bedre form og en bedre fotballspiller. Målet for neste sesong er selvfølgelig å ha en fast plass i startelleveren, og vise frem hvilke kvaliteter jeg har. Jeg vil gjerne bidra til at Bodø/Glimt blir ett enda bedre lag.

Les: 10 El Clasico-scoringer verden husker

Hvordan har det vært å være tilbake på treninger?

– Laget jobber like hardt som alltid. Jeg har så langt bare vært tilbake på to treninger og de har vært bra. Guttene jobber for å gjøre det bra resten av sesongen. Jeg tror vi tar poeng de siste kampene, og at vi holder plassen i Eliteserien. Det er der vi hører hjemme, avslutter Sigurjónsson.

Et god indikasjon på om de overlever i Eliteserien eller ikke får vi på søndag. Vinner de mot Stabæk er Bodø/Glimt med også neste sesong, mens Stabæk da trolig må ta den tunge veien ned i OBOS-Ligaen sammen med Sandefjord.

Les: Har spilt sin siste kamp i Eliteserien.

Bodø/Glimt trenger å ta nødvendige poeng nå, venter de til siste kamp kan det bli litt for nervepirrende, 24 november bærer turen til Lerkendal.

10 TROMSØ 33
11 START 29
12 BODØ/GLIMT  28
13 LILLESTRØM  27
14 STRØMSGODSET 26
15 STABÆK 24
16 SANDEFJORD FOTBALL  19