(c) Bilde: LSK: Sportssjef Simon Mesfin med Sheriff Sinyan

For to år siden, i romjulen fikk 22 år gamle Sheriff Sinyan en alvorlig kneskade, i går var han endelig tilbake på banen i hjemmeseieren mot Ranheim.

Lillestrøm 2 – Ranheim 1 med to mål av Thomas Lehne Olsen, en spiller Lillestrøm skal være meget glad for at de har på laget.

Les: Kristoffer Ventura golfet inn 300 000 kroner

Lillestrøm skriver på egne sider at Sheriff Sinyan har forlenget sin avtale:

«Det føles bra. Jeg trives i Lillestrøm, så det er godt å få re-signert kontrakten»

«Det har vært tøft. Men klubben har støttet meg hele veien. Nå er jeg endelig tilbake, og med denne kontrakten får jeg stabilitet framover. Fokuset er på at jeg skal utvikle meg ytterligere»

Sportssjef Simon Mesfin er fornøyd med å ha blitt enige om å plusse på den opprinnelige avtalen, som varte ut 2020, med to nye år. Nå går kontrakten med Åråsen-klubben ut i 2022.

– Vi ser på Sheriff som en egenprodusert spiller, selv om han kom fra Holmlia som juniorspiller. Selv om han hadde to sesonger igjen av avtalen, var det aldri tvil om at vi ønsket å forlenge. Dette forteller at vi har veldig tro på ham. Han har kompetanse som gjør at han også kan bli aktuell for utlandet på et tidspunkt. Men vi ønsker at han skal være i LSK så lenge han spiller i Norge, sier sportssjef Simon Mesfin til lsk.no.