PGA er tydeligvis for slapt for de aller beste golferne i verden, de vil ha mer penger og mer prestisje. – Det planlegges en helt ny liga som skal være eksklusiv og bare inneholde 48 av de beste golferne i verden, etter modell av Formel 1.

Golfikonet Tiger Woods er skal være fristet til å forlate den amerikanske PGA Tour til fordel for en mer eksklusiv liga som har vanvittige pengepremier.

Les: Adebayor rømte fra Tyrkia – har nå signert med den regjerende ligamesteren

Ellers kan den 15 ganger major vinnerens svar på et direkte spørsmål neppe tolkes annerledes. I oppkjøringen til helgens California Genesis Invitational-turnering fikk Tiger Woods spørsmål om hans holdning til Premier Golf League.

Det er det The Guardian skriver at den internasjonale investeringsselskapet Raine Group, med kontorer i New York, London og Shanghai, jobber med å sette opp Premier Golf League. De har tatt modell av Formel 1 når de skal friste 48 verdens beste til å melde overgang.

Les på Popidol: Hånes av legende: «Han er fotballens Greta Thunberg»

Premier Golf League skal etter planen bestå av 18 turneringer med 54 hull med en total premiepott på 240 millioner dollar. – PGA Tour og European Tour har vært raske til å informere spillere at de ikke kan delta begge steder, men at de må velge.

Tiger Woods vurderer om han skal være med i Premier Golf League, som har til hensikt å tee ballen opp til sitt første slag i 2022.

«Har jeg mottatt en personlig invitasjon? Ja, det har jeg, og teamet mitt dveler ved detaljene og prøver å finne ut av det hele» sier den 44 år gamle superstjernen som anslås å ha en formue på 800 millioner dollar.

Han kaller ideen om en ny turnering for en naturlig evolusjon.

«Ideer som dette vil bli realisert på et tidspunkt, enten det er nå eller i fremtiden»