Mourinhos mann der bak. (foto: united, twitter)

Den tidligere Manchester United-vingen Lee Sharpe ble i 1991 kåret til PFA Young Player of the Year under Sir Alex. Nå mener han United ikke har hengt med i utviklingen.

Seks år etter at han forsvant fra United  – spilte Sharpe for klubber som Exeter City, Grindavik og Garforth. Litt snodig historie, men vi lar den ligge.

Nå tjener Sharpe til livets opphold som TV-kommentator. Når det gjelder Mourinhos ledelse, er ikke Sharpe i tvil om at denne ikke matcher Guardiolas og Klopps.

Var en av kjekkasene, men ble dessvere slått ut av skader.

-Tingen med Mourinho, er at fotballen hans alltid har vært defensiv. I Chelsea gjorde han det samme og likte mest å holde tilbake to midtbanespillere. I denne klubben fungerte det da, men nå har Guardiola og Klopp kommet inn med høyt tempo, høyt press, raske pasninger og raske bevegelser. Dette er suksessoppskriften nå, og jeg tror Mourinho sliter med å være kreativ når han møter disse lagene, sier Sharpe ifølge Talksport.

Les på popidol: Chelsea-stjerne dukket opp på bursdagen til supporter!

Forbigått? (foto: united, twitter)

Og hva er det som går galt, Mr. Sharpe?

-Mourinho får ikke det beste ut av spillerne sine. Det mangler selvtillit i troppen og så er det uro på grunn av Pogba-situasjonen. Det er skikkelig gjørmete om dagen.

Det smalt skikkelig titt og ofte rundt skotten, men han klarte å holde det innomhus.

Den tidligere United-vingen har også et tips til Mourinho: Gjør som Alex Ferguson, hold kritikken og kjeften innenfor murene på Old Trafford.

Les: Mourinho får støtte av mannen han skjelte ut foran kameraene